donderdag 20 juli 2017

4A blog


Er heerst oorlog op het Felisenum; de wereldberoemde klassenstrijd. Dit jaar de eerste strijd, en wat voor een. In en rondom de school wordt er hard gestreden om de 1e plek.


Dit lijkt dus allemaal geweldig, maar na te hebben rondgevraagd blijkt dat het tegenvalt. Het bruggenbouwen valt bij de 3e klas niet echt in de smaak, en bij het onderdeel ‘wie was het’ hadden ze geen flauw idee wie ze nou eigenlijk waren. Levend Pac-Man klinkt erg leuk, maar het is eigenlijk gewoon zweten, zweten en nog eens zweten.


Toch valt natuurkunde in de smaak, er worden PETfles raketten gemaakt, en dat zorgt voor natte situaties, erg aangenaam met dit weer.

Levend stratego was echt de bom (snap je, bom…). Maar voor de rest valt het helaas toch behoorlijk tegen. Bij het vloggen wordt er op en neer naar de McDonalds gereden, en daar blijft het bij.

Mr Thoolen had taarten mee genomen we moesten helpen met dragen van de taarten. Deze zijn voor de winnaars van de klassenstrijd. Wij staan op het moment 3e plek met 46 punten. De tweede plek heeft 60 punten, 2e plek wordt hem niet voor ons maar beste van de jaarlaag wel!

Al met al was het weer eens een geslaagde dag op ons gymnasium. We vonden het erg leuk en het zijn twee dagen om nooit te vergeten. Wel jammer dat we geen ranja kregen.

'error 404: afbeelding geweigerd'

1 opmerking: