donderdag 20 juli 2017

Blog 3D

Felisenum's got (no) talent

Deze woensdag 19 juli en donderdag 20 juli is er een klassenstrijd vol op aan de gang tussen de klassen van het Gymnasium Felisenum. De leerlingen doen verschillende activiteiten waarmee er 4, 2, 1 of 0 punten verdiend kunnen worden. Zo ontstaat er fanatisme tussen de leerlingen en mentoren, ook al loopt het niet altijd even gesmeerd.

Bij klas 3A gaat het nog niet zo lekker, want iedereen wilt natuurlijk vakantie. Blijkbaar is mevrouw Bosch, hun mentrix, de enige ware fan, die zelfs een T-shirt draagt met alle namen van haar klas. Door hun slechte start staan ze nu helemaal onderaan. Ook bij 4C kan het nog een stukje beter, de motivatie was ver te zoeken en de helft van de leerlingen ook. Ze vonden dat de activiteiten niet leuk genoeg waren, zoals kleurplaat in kleuren bij Duits en gebarentaal bij Frans.

In tegenstelling tot 3A en 4C, leveren 3D en 5D wel een aardige prestatie. Klas 5D haalde 3D in, door hun geinige outfits met een bijpassende "heilige" koe. Hun über-trotse mentor, meneer Jaspers, waarschuwde ons over hun hippe dansmoves. Daaraan voegde een leerling uit die klas toe: "3D gaat sowieso neer!" Dat zullen we nog wel zien ;).
Dit schrikt 3D zeker niet af, aangezien zij gister op kop liepen. Na een gesprek met een aantal leerlingen bleek dat ze veel vertrouwen hebben in hun kunnen en "wij zijn gewoon swag!".

Toch blijft het, tot vanavond, een mysterie wie de klassenstrijd zal winnen. Tijdens een swingend feest wordt het bekend gemaakt. Dus go Felisenum go!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten