donderdag 20 juli 2017

De Vlogblog, 3E


De Vlogblog


Zoals jullie misschien is opgevallen worden er deze twee dagen veel vlogs op het Felisenum gemaakt als onderdeel van de klassenstrijd. Wat is hier de achtergrond van en wat vinden de leerlingen en docenten?

Zo vonden Ron, de conciërge, en Mvr Raby, docente Engels, het heel leuk dat alles vastgelegd wordt en anderen kunnen zien wat er gebeurt. Mnr Van Vroonhoven, docent klassieke talen, vond echter dat de vloggers niet origineel genoeg zijn en wilde liever stellingen horen zoals "moet er Grieks gegeven worden in de eerste klas?" waar hij zeer voor is, maar hier zijn de meningen wel over verdeeld. *hum hum* . Mvr Parriger, docente Duits:"Ik volg helemaal niets, ik ben net een kwartier binnen, ik ben hiervoor [de klassenstrijd] niet ingehuurd."

Onze aardrijkskunde docente, Mvr Kleijne, gaf een geweldig antwoord op de vraag: "Vind u dat de vloggers de leerlingen uit hun concentratie halen?" namelijk: "Je kan ook vloggen zonder te storen, dan moet je fluisteren. Dat doet Freek Vonk ook altijd."

De bruggers ;)  vonden het wel vervelend, ze zaten bij het Mariokarten. Het was wel afleidend en wij citeren: "ik heb al twee keer achter elkaar hetzelfde parcours gehad" *niet dat iemand daar wat aan kon doen want hij stond op random*

Nu komen we aan bij de vloggers zelf, zijn zij gemotiveerd en wat is hun gouden tip?
wel leuk is het meest voorkomende antwoord: "De punten verschillen echt per persoon, sommigen gaan er helemaal voor maar de meesten maakt het niet zoveel uit."


"mijn gouden tip is dat je moet weten of je vlogt of dat je blogt" Martijn 3B

Van de vloggers uit 3D moesten wij voor ons interview aan komen lopen en zeggen "hallo beroemde bram en de brommerbende!".  Wat wij hebben gedaan maar de reacties op onze vragen waren niet zo nuttig... Hun gouden tip is om Bram Stelleman in je groep te hebben.






- Door: Rosalie, Eva, Robin, Julia en Anne, 3E

Geen opmerkingen:

Een reactie posten