woensdag 19 juli 2017

Blog 1D

Klassenstrijd Felisenum 2017


Op het Felisenum op 19 juli was er een klassenstrijd. Alle klassen van 1 tot 5 deden mee. Ze streden tegen elkaar door middel van activiteiten. Van taarten bakken tot een economische bingo.
 
 Bij de buitenactiviteiten ging het op een gegeven moment mis, het begon te regenen. Op het veld naast de school werd levend pacman en ecologisch bingo gespeeld. Bij de bingo was iedereen in de stress, levend pacman ging nog wel. Bij levend pacman moesten de pacmans zo zoveel mogelijk pionnen verzamelen terwijl de spoken ze moesten tikken met een rugbybal.
 
Afbeeldingsresultaten voor nat asfalt Bij de bingo werden de bingokaarten op het asfalt getekent met krijt en moest je dingen uit de natuur verzamen die te maken had met het woord. Pas toen het begon te regenen begon de drama. Alle bingokaarten vervaagden. Ze probeerden het water weg te halen met een bezem maar het lukte niet echt. De velden waren weg . Ze probeerde het opnieuw te tekenen maar dat lukte ook amper. Ze gingen wel verder met het spel en uiteindelijk was het toch nog een leuke dag geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten